Demi Masa

Monday, November 15, 2010

terima kasih ;)

Bismillahirrahmanirrahim..

Aku mulakan dengan menyebut nama Allah. Subhanallah, alhamdulillah, allahuakbar. Segala puji dan puja hanya untukNya. Selawat dan salam buat junjungan Rasulullah SAW.

Pertama:
Terima kasih Yong! Mesti ko terkejut en? Yela tak pasal-pasal cakap terima kasih kat ko ni. Sebenarnya, secara tidak sengaja Yong dah buat aku tersenyum baca post dia yang terbaru. Pasal ko jumpa Shima tadi. heh. Aku tumpang excited untuk ko. XD

Betullah. Entah berapa tahun dah tak jumpa. Agak misteri cara Shima bersembunyi dahulu. Kami semua tertanya-tanya dan pelbagai andaian kami buat. Maaf ya Shima?

Kita masih kawan. Dan selamanya begitu. Faham?

Kedua:
Terima kasih Ya Allah kerana nikmat senyum ini. Sungguh, aku amat bersyukur. Alhamdulillah.

Moga-moga senyum itu akan terus kekal di bibir ini. Amin.

* * * * * *

Mahu senyum lagi. Bolehkan?

*Senyum :)


2 comments:

y0Ngu falcon said...

yay!! cepat x aku komen?? XDD srius aku excited shark.. aku x tau kenapa.. dan aku rasa nak pegi mintak maaf kat dia =.= paling aku terharu, dia pelok aku... wuwuwuwuwu... aku nak nangis skrg boleh x?

Mujahidah Mardatillah said...

gillo mu yong!!

mmg cepat gilak ko comment. heh.
weh, ko tau x die follow blog ko? die msti t'haru larh ble bc nnt,,huk3

yong, jangan nangis, sat gi aku pon nk nangis gak. tbe2 aku rindu time kte lower form dl. pesta tepung la, part ko kaco piah la, mcm2 la...wee~ rindu gle!

hah! ak pnah jmpe blog hafidz hasan dl, nta pe nta url die, aku lpe lak..nnt ak bg klu aku ingat..huhu